Vuokraa viikinki mukaan elokuvaan, musiikkivideoon tai yrityksen pr-tapahtumaan. Hinta alkaen 80 euroa kypärä/päivä, 150 euroa viikinkiteltta, lisäksi matkakulut. Hintaan vaikuttaa esityksen kesto ja muut olosuhteet.

Lyhytkurssi kouluille, seuroille tai yrityksille. Tilaa kahdesta neljään viikinkitaistelijaa opettamaan viikinkimiekkailua omissa tiloissanne. Kurssi sisältää peruslyöntien harjoittelun miekoilla, ryhmän tekniikkaopetusta, yhteistä harjoittelua, kaksintaistelunäytöksen teräsaseilla sekä teräsaseitten sovituksen ja valokuvausta. Hinta sopimuksen mukaan. Hintaan lisätään matkakulut Hämeenlinnasta. Kesto 1–2 tuntia.

Viikinkitaistelunäytös sopiii hyvin yleisötapahtumiin, häihin tai vaikka asiakastilaisuuksiin. Näytökseen kuuluu sovitun mittainen esitys, jossa on kilpimuuritekniikan esittelyä sekä kaksintaisteluita. Viikinkejä on rivissä vähintään kuusi. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus ottaa yhteiskuvia ja sovittaa viikinkien hikisiä varusteita. Toimintaa voidaa lisätä humoristen kapakkatappelujen jne. avulla.

Kaikki paketit ovat neuvoteltavissa ja räätälöitävissä. Jos vain rohkenet lähteä neuvottelemaan karskien ja häikäilemättömien viikinkien kanssa.

Tarjouspyynnöt suoraan sähköpostitse puheenjohtajalle ja sihteerille timo.paloposki(at)gmail.com ja kaj.raiskio(at)gmail.com