Vuokraa viikinki mukaan elokuvaan, musiikkivideoon tai yrityksen pr-tapahtumaan. Hinta alkaen 80 euroa kypärä/päivä, 150 euroa viikinkiteltta, lisäksi matkakulut. Hintaan vaikuttaa esityksen kesto ja muut olosuhteet.

Viikinkitaistelun lyhytkurssi. Tilaa kahdesta neljään viikinkitaistelijaa opettamaan viikinkitaistelua omissa tiloissanne. Kurssi sisältää peruslyöntien harjoittelun miekoilla, keihäillä, ryhmän tekniikkaopetusta, yhteistä harjoittelua, kaksintaistelunäytöksen teräsaseilla sekä teräsaseitten sovituksen ja valokuvausta. Hinta sopimuksen mukaan. Hintaan lisätään matkakulut Hämeenlinnasta. Kesto 1–2 tuntia.

Viikinkitaistelunäytös sopii hyvin keskiaikaisiin yleisötapahtumiin. Näytökseen kuuluu sovitun mittainen esitys, jossa on kilpimuuritaistelua, ase-esittelyjä sekä kaksintaisteluita. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus ottaa yhteiskuvia ja sovittaa viikinkien hikisiä varusteita. Taisteluissa on paljon huumoria ja ne sopivat niin lapsien kuin aikuisten silmille.

Kaikki paketit ovat neuvoteltavissa ja räätälöitävissä. Jos vain rohkenet lähteä neuvottelemaan karskien ja häikäilemättömien viikinkien kanssa.

Tarjouspyynnöt suoraan sähköpostitse puheenjohtajalle ja sihteerille timo.paloposki(at)gmail.com ja kaj.raiskio(at)gmail.com